Meny
Meny

Leg. Sjuksköterska

Trosa Sjuksköterskeenheten Sista ansökningsdag: 2020-05-31

 

UPPDRAG

Vi kan erbjuda ett självständigt och omväxlande arbete där du som sjuksköterska finns tillgänglig dygnet runt. Vi arbetar utifrån individens behov och då är flexibilitet en viktig pusselbit för att helheten ska fungera. Arbete inom basal hemsjukvård innebär dagligt samarbete med andra enheter såsom hemtjänst, rehabenheten och biståndshandläggare. All dokumentation sker i verksamhetssystemet Treserva. Du kommer att utföra och ansvara för oplanerade och planerade hembesök där bedömningar, läkemedelshantering och omvårdnadsinsatser förekommer.

Vi arbetar i rullande schema där du arbetar dagtid, kvällstid och helg. Våra patienter bor på de tre orterna Trosa, Vagnhärad och Västerljung. För att ta oss runt använder vi tjänstebil eller tjänstecykel. Inom Trosa hemsjukvård arbetar det 18 sjuksköterskor där vi även har ansvar för kommunens tre särskilda boenden.

 

KOMPETENS

Vi söker dig som har/är:

  • legitimerad sjuksköterska
  • minst ett års erfarenhet som sjuksköterska, med erfarenhet att utföra medicinska och specifika omvårdnadsinsatser
  • förmågan att uttrycka dig väl på svenska i tal och skrift
  • god data- och dokumentationsvana
  • B-körkort

För arbetet är det viktigt att du:

  • är självgående och tycker om att arbeta självständigt
  • tycker om att arbetar tätt tillsammans med övrig vårdpersonal, har god samarbetsförmåga och tycker om att arbeta i team och bidra
  • till en god stämning och laganda
  • är serviceinriktad, empatisk och med ett gott bemötande

Vi söker dig som delar vår värdegrund med individcentrerad omvårdnad och har stort intresse av att arbeta med äldrevård. Du visar respekt till kulturella och religiösa skillnader. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Tidsbegränsad under sommaren

Omfattning: Vi vill att du arbetar minst 4 veckor 

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

ÖVRIGT

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju redan innan sista ansökningsdatum gått ut. 

Varmt välkommen med din ansökan till Trosa kommun!

 

VILL DU VETA MER?


Trosa kommun växer som bostadsort och vi söker nya medarbetare inom vård och omsorg. Trosa kommun vill ha personal som har en mix av åldrar, kön och bakgrund för att få en mångfald flera av våra brukare kan känna igen sig i.

Vi arbetar ständigt för att skapa engagemang och arbetsglädje och vi är väldigt stolta över att Trosa kommun i flera år legat i den absoluta Sverigetoppen när det gäller engagerade medarbetare enligt SKL (Sveriges kommuner och landsting, HME).

Läs mer om äldreomsorgen i Trosa kommun här.

Kontakt:
Samir Salkic, Enhetschef Sjuksköterskeenheten
0156-521 77
samir.salkic@trosa.se