Meny
Meny

Undersköterskor till Trosagården

Trosa Trosagården Sista ansökningsdag: 2020-03-04

 

UPPDRAG - Vad innebär det att jobba hos oss?

I Trosa kommun levererar vi äldreomsorg av högsta klass.* För oss står mötet med människor i centrum och vi arbetar för att varje dag skapa en meningsfull vardag för våra boende. Att arbeta hos oss är omväxlande med många olika typer av arbetsuppgifter vilket ger dig bred kompetens och ett flexibelt arbete.

I den lilla kommunen skapar vi familjär stämning och har god sammanhållning. Närheten inom kommunen möjliggör goda samarbeten, bland annat mellan hemtjänst, särskilda boenden och korttidsboenden. Vi har en nära dialog med sjuksköterskor och rehabteam. Hos oss blir du en del av ett team som trivs och har roligt på jobbet. Här erbjuds även möjlighet att påverka och utveckla verksamheten.

Just nu söker vi två medarbetare till Trosagården, ett särskilt boende med inriktning på demens. Trosagården är en arbetsplats med tydliga mål och med individen i fokus. Vi arbetar med BPSD (Beteende mässiga Psykiska Symtom vid Demens) ett arbetssätt för att lindra/minska beteende mässiga symtom vid demens. Vi har aktiviteter, underhållning, promenader m.m. med våra boende på dagarna. Välkommen till en arbetsplats med en öppen och välkomnande kultur! 

 

KOMPETENS - Vem söker vi?

Du är utbildad undersköterska med ett genuint intresse för människor och omvårdnad. Som person är du nyfiken och öppen för att lära dig mer. Du har en förmåga att läsa av människor, anpassa ditt beteende och agera professionellt i varje situation. Att skapa positiva möten för både boende och anhöriga kommer naturligt för dig.

Du tar egna initiativ och kommer gärna med nya idéer och förslag. Om dina kollegor skulle beskriva dig skulle de säga att andra känner sig trygga med dig och att du inger förtroende. Du är mån om att bidra till en positiv stämning i ditt arbetslag och gemensamt skapa en bra arbetsmiljö.

Du är/har:

  • Utbildad undersköterska
  • Erfarenhet av social omvårdnad samt hälso- och sjukvårdande insatser av äldre
  • God data- och dokumentationsvana
  • Du kan uttrycka dig på svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du är/har:

  • Vana av att få delegerade uppgifter från legitimerad personal
  • Vana av att arbeta med människor med demensdiagnos
  • dokumenterad erfarenhet av att arbeta med kontaktmannaskap och individuella genomförande planer

Vad erbjuder vi?

En arbetsplats där vi alltid vill lära oss nya saker och uppmuntrar till egna initiativ och förslag. Vi hittar på aktiviteter som stärker vår gemenskap. Hos oss ges du möjlighet att påverka ditt arbete och skapa värde för boende. Tillsammans utvecklar vi verksamheten och skapar en trygg miljö för våra boende. 

Hos oss får du:

  • Utbildad handledare vid introduktion
  • Friskvårdsbidrag och ett stort utbud av Sunt Liv aktiviteter
  • Kompetenshöjande utbildningsinsatser

*Statistiska centralbyråns medborgarundersökning 2019 hamnade äldreomsorgen i Trosa kommun på andra plats i Sverige med ett nöjd medborgarindex på 62

 

 

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Tillsvidare, provanställning kan komma att tillämpas.

Omfattning: Heltid

 

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

ÖVRIGT

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Varmt välkommen med din ansökan till Trosa kommun!

 

Kontakt:
Emelie Littorin, Enhetschef
0156-52127
emelie.littorin@trosa.se