Meny
Meny

Sommarjobb på våra äldreboenden

Trosa Särskilt boende Sista ansökningsdag: 2020-04-30

Just nu söker vi sommarvikarier till vår äldreboenden, Häradsgården i Vaghärad, Trosagården och Ängsgården i Trosa.

 

I Trosa kommun levererar vi äldreomsorg av högsta klass.* För oss står mötet med människor i centrum och vi arbetar för att varje dag skapa en meningsfull vardag för våra boende. Att arbeta hos oss är omväxlande med många olika typer av arbetsuppgifter vilket ger dig bred kompetens och ett flexibelt arbete.

 

*Statistiska centralbyråns medborgarundersökning 2019 hamnade äldreomsorgen i Trosa kommun på andra plats i Sverige med ett nöjd medborgarindex på 62

 

Vad innebär det att jobba hos oss?

Arbetsuppgifterna är att utföra de tjänster som våra brukare beviljats stöd för, det kan t.ex. vara personlig omvårdnad, tvätt, städ och sociala aktiviteter. Viss dokumentation i verksamhetssystemet Treserva ingår också.

I den lilla kommunen skapar vi familjär stämning och har god sammanhållning. Närheten inom kommunen möjliggör goda samarbeten, och vi har en nära dialog med sjuksköterskor och rehabteam. Hos oss blir du en del av ett team som trivs och har roligt på jobbet. Välkommen till en arbetsplats med en öppen och välkomnande kultur! 

 

Vem söker vi?

Du har ett genuint intresse för människor och omvårdnad. Som person är du nyfiken och öppen för att lära dig mer. Du har en förmåga att läsa av människor, anpassa ditt beteende och agera professionellt i varje situation. Att skapa positiva möten för både boende och anhöriga kommer naturligt för dig.

Du kan följa givna instruktioner och riktlinjer, för en säker och trygg omvårdnad. Du är mån om att bidra till en positiv stämning i ditt arbetslag och du bidrar till att ni gemensamt skapar en bra arbetsmiljö.

Du är/har:

  • någon form av genomförd eller påbörjad vårdutbildning
  • erfarenhet av omsorgsarbete
  • grundläggande data- och dokumentationsvana
  • förmågan att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift

Det är meriterande om du har:

  • arbetat med människor med demensdiagnos

 

 

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Tidsbegränsad

Omfattning: Vi vill att du arbetar minst 4 veckor

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

ÖVRIGT

Välkommen på informationsmöte onsdagen den 4 mars, klockan 16.30-18.00, på Häradsgården i Vagnhärad. På informationsmötet kommer vi presentera oss, våra verksamheter och arbetsuppgifter. Frågor om infomötet kontakta Catarina Lindgren, Personalenheten 0156-520 69

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju redan innan sista ansökningsdatum gått ut.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Varmt välkommen med din ansökan till Trosa kommun!

 

Kontakt:
Emelie Littorin, Enhetschef Trosagården
0156-521 27
emelie.littorin@trosa.se

Lena Skålberg, Enhetschef Ängsgården
0156-520 43
lena.skalberg@trosa.se

Marie Engström Johansson, Enhetschef
0156-521 79
marie.engstromjohansson@trosa.se