Meny
Meny

Vi söker kockar som vill skapa Sveriges bästa offentliga måltider!

Trosa Måltid Sista ansökningsdag: 2020-06-01

Föreställ dig 2600 gäster fördelade över flera restauranger. Gästerna kommer från olika generationer, med olika tidigare upplevelser av mat, och har alla olika utmaningar under dagen där måltiden är en av de viktigaste komponenterna för att ge dem energi. Nu letar vi med ljus och lykta efter kockar som vill vara med och skapa en måltidsupplevelse utöver det vanliga.

 

UPPDRAG

Du behöver ha ett tänk som går i linje med vårt arbetssätt "Diet for a green planet" vilket innebär vällagade, välkomponerade måltider med fokus på ekologiska närproducerade råvaror som är i säsong just nu. Vi har ett medvetet tänk kring att minska matsvinn i hela kedjan i allt från produktion och tillagning samt våra kunders tallrikar.

Gästen står i fokus och omsorgen om måltiderna är mycket viktig i alla led. Den omsorgen vill vi ska märkas för alla de ca 2600 portioner vi lagar från grunden i våra 2 produktionskök. Köket i Vagnhärad producerarar ca 1000 portioner och köket i Trosa producerar ca 1600 portioner. Du kommer att tillsammans med övriga i gruppen planera, organisera och genomföra alla förekommande arbetsuppgifter i köket och restaurangerna.

Det team som varje dag möjliggör måltiderna består av 22 medarbetare. Förutom våra två produktionskök har vi fem mottagningskök. Hos oss pågår ett ständigt utvecklings- och förbättringsarbete och vi är i en expansiv fas där vi planerar fler produktionskök inom dom närmsta åren. 

Din delaktighet i verksamheten att du bidrar till verksamhetens utveckling ser vi som självklart. Därför kommer du som medarbetare hos oss erbjudas kompetensutveckling både individuellt och i grupp för att utvecklas i din roll och för att ständigt höja kvaliteten i verksamheten. 

 

KOMPETENS

Vi söker dig med servicekänsla som sitter i ryggmärgen. Vår ambition att ha en hållbar matlagning samt höja kvalitén gör att du behöver vara kvalitetsmedveten. I vår strävan efter att utveckla verksamheten ser vi gärna att du är nytänkande, en egenskap som också underlättar när vi komponerar måltider för gäster i bokstavligen alla åldrar. 

Du som söker:

  • är utbildad kock  
  • har god kunskap om och stort intresse av matlagning
  • behärskar svenska i tal och skrift

Vi ser det som meriterande om du har:

  • erfarenhet från storkök och specialkost 

Du trivs med att jobba i team, vilket märks på att du har lätt för att samarbeta, är lyhörd och gärna bidrar med dina kunskaper till övriga i gruppen. Dina tidigare kollegor kan berätta om din goda förmåga att lyssna, och om hur du löser konflikter på ett konstruktivt sätt.

Då arbetet stundtals innebär en hög arbetsbelastning behöver du kunna prestera bra även i dessa situationer. Tunga lyft förekommer, vilket ställer krav på tillräckligt god fysik.

 

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning 6 månaders provanställning kommer att tillämpas

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

Arbetstid: Dagtid, helger förekommer men även där dagtid

 

 

ÖVRIGT

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

 

Varmt välkommen med din ansökan till Trosa kommun!

Kontakt:
Jörgen Henriksson, Driftchef
0156- 520 66
jorgen.henriksson@trosa.se

Heli Carlsson, Kökschef
0156-522 52
heli.carlsson@trosa.se