Meny
Meny

Intresseanmälan för timanställning och vikariat inom vård och omsorg

Trosa Vård- och omsorgskontoret Sista ansökningsdag: 2022-03-12

Vård och omsorg i Trosa kommun har under många år bedrivit verksamhet i framkant där kvalitén är hög och medarbetarna engagerade. Vi ger individcentrerad omvårdnad där du får arbeta med något av det bästa och mest berikande som finns – att tillgodose våra medborgares individuella behov av vård och omsorg så att de ska känna trygghet och meningsfullhet.

 

Vad innebär det att jobba hos oss?

Att arbeta i Trosa kommun innebär att du blir del av en verksamhet med familjär stämning och god sammanhållning. Närheten i den lilla kommunen möjliggör goda samarbeten med andra verksamheter och vi har en nära dialog med alla inom vård- och omsorgskontoret. Hos oss blir du en del av ett team som trivs och har roligt på jobbet. Här erbjuds även möjlighet att påverka och utveckla verksamheten.

Just nu söker vi dig som vill arbeta extra och stärka upp något av våra team. I dagsläget behöver vi extrapersonal inom såväl vår hemtjänst som våra särskilda boenden, vår funktionshinderverksamhet samt hälso- och sjukvårdsenheten. Du kommer att utföra de tjänster som våra brukare har beviljats stöd för, den kan handla om allt från personlig omvårdnad till tvätt, städ och sociala aktiviteter. Som sjuksköterska, arbetsterapeut eller fysioterapeut gör du hembesök hos patienter, eller ger dem omvårdnad på någon av kommunens särskilda boenden. Vilka arbetsuppgifter du kommer att få utföra beror på vilket område du kommer att arbete inom samt vilken kompetens du har.

Du kommer att ta dig runt till våra brukare och patienter i Trosa, Vagnhärad och Västerljung med tjänstecykel eller tjänstebil. Behovet av vikarier varierar över tid och kan också variera inom olika yrkesgrupper.

 

Vem söker vi?

Är du vårdbiträde, undersköterska, sjuksköterska, arbetsterapeut, fysioterapeut, eller håller du kanske på att studera mot någon av dessa yrken? Välkommen in med din intresseanmälan!

Du har:

  • bra på att uttrycka dig på svenska i både tal och skrift
  • grundläggande data- och dokumentationsvana

Vi ser det som meriterande om du har:

  • B-körkort (B-körkort för manuellt växlad bil är ett krav inom hemtjänsten)
  • någon form av genomförd eller påbörjad vårdutbildning

Vi sätter individen i centrum och möter olika typer människor med olika typer av behov, som timvikarie hos oss behöver du vara lyhörd för dessa behov. Som person du har ett genuint intresse för människor och omvårdnad. Du har inga problem att följa givna instruktioner och du bidrar med positiv stämning till ditt arbetslag. Du en förmåga att läsa av människor och därefter anpassa ditt beteende och agera professionellt. 

 

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Timanställd eller vikariat

Omfattning: Heltid/Deltid

Arbetstider: Dag, kväll, helg

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

 

ÖVRIGT

För att bli anställd hos oss behöver du ha fyllt 18 år.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

 

Varmt välkommen med din ansökan till Trosa kommun!

 

 

VILL DU VETA MER?


Trosa kommun växer som bostadsort och vi söker nya medarbetare inom vård och omsorg. Trosa kommun vill ha personal som har en mix av åldrar, kön och bakgrund för att få en mångfald flera av våra brukare kan känna igen sig i.

Vi arbetar ständigt för att skapa engagemang och arbetsglädje och vi är väldigt stolta över att Trosa kommun i flera år legat i den absoluta Sverigetoppen när det gäller engagerade medarbetare enligt SKR (Sveriges kommuner och regioner, HME).

Läs mer om äldreomsorgen i Trosa kommun här.

Kontakt:
Susanna Berndts, Enhetschef Funktionshinderverksamheten
0156-52114
susanna.berndts@trosa.se

Jessica Wolfenstein, Enhetschef hemtjänsten Trosa
0156-52098
Jessica.Wolfenstein@trosa.se

Pia Ragni Orrhammar, Enhetschef hemtjänst Vagnhärad
0156-52063
pia.ragniorrhammar@trosa.se

Evelyn Blomstrand, Enhetschef Häradsgården
0156-52179
Evelyn.Blomstrand@trosa.se

Emelie Littorin, Enhetschef Trosagården
0156-52127
emelie.littorin@trosa.se

Lena Skålberg, Enhetschef Ängsgården
0156-520 43
lena.skalberg@trosa.se