Meny
Meny

Intresseanmälan för vikariat eller anställning inom skola, förskola och fritidshem

Trosa Skolkontoret Sista ansökningsdag: 2021-03-19

För många börjar Trosa kommun som en sommarförälskelse som övergår till något mer. Våra verksamheter genomsyras av Trosaandan som är en känsla som nästan går att ta på. Det är det varma bemötandet mellan kollegor, och en chef som ser dig, ger dig ansvar och stöttar dig i din utveckling. På grund av vår litenhet har du stora möjligheter att utvecklas och göra avtryck, och har alltid nära till kollegor, näringsliv och medborgare.

I Trosa kommun satsar vi på att våra barn och elever ska få en så bra start i livet som möjligt. Från de första stegen i förskolans värld, hela vägen genom grundskolan och fritidshem gör våra medarbetare sitt yttersta för att varje barn och elev ska få den stöttning som krävs för att nå sina drömmar och mål.

 

Är du legitimerad förskollärare eller lärare och inte hittar en särskild tjänst att söka, men är intresserad av att arbeta hos oss?

Eller har du annan utbildning/erfarenhet och är intresserad av att jobba som timvikarie inom skola och barnomsorg?

Varmt välkommen med din intresseanmälan!

 

UPPDRAG

Vi söker dig som är intresserad av att jobba som förskollärare, lärare eller timvikarie inom skola och barnomsorg. Behovet av tillsvidareanställda och vikarier varierar över tid och kan också variera inom olika yrkesgrupper.

 

KOMPETENS

Vi söker dig som har:

  • betyg från fullgjord gymnasieutbildning

Det är meriterande om du har/är:

  • erfarenhet av arbete med barn eller unga 
  • högskoleutbildad
  • legitimerad lärare, förskollärare, specialpedagog eller fritidspedagog

Personliga egenskaper är viktiga, du bör vara positiv, flexibel, ansvarsfull och ha god samarbetsförmåga.

 

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Varierar 

Omfattning: Heltid/deltid 

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse 

 

ÖVRIGT

Den som erbjuds tjänst inom förskola och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg). Ett sådant utdrag måste beställas av dig personligen och du gör det via länken: belastningsregistret. Tänk på att det tar ca 2 veckor för att få utdraget hem. 

 

Kontakt:
Linda Oskarsson
0156-523 56

Anneli Eriksson, Administratör
0156-523 65