Meny
Meny

Lokalvårdare timvikarie

Trosa Lokalvårdare Sista ansökningsdag: 2022-07-18

Driftenheten i Trosa kommun ansvarar för Måltid, Städ och Fastighetsservice internt i kommunen. Vi är ett team som trivs på jobbet och med varandra. Inom Städ arbetar vi med lokalvård av skolor, kontor, äldreboenden och idrottshallar inom Trosa kommun.

UPPDRAG

Vi söker dig som genom ditt dagliga arbete vill bidra till en trivsam, hälsosam och ren arbetsmiljö för personal och elever inom Trosa kommun.

Arbetet innebär både ensamarbete och arbete i team. Du har god känsla för kvalitet och service och tycker om att hitta lösningar i ditt dagliga jobb. Vi erbjuder ett självständigt arbete i en positiv och trivsam arbetsmiljö.

 

VEM SÖKER VI?

Du har:

  • minst 1 års arbetslivserfarenhet av städ
  • gärna en utbildning inom städ (pryl, sry, eller liknande)
  • B-körkort för manuellt växlade bilar

För att kunna följa arbetsinstruktioner, säkerhetsföreskrifter och rutiner behöver du tala, läsa och skriva svenska obehindrat. Du behöver också ha en god fysik för att kunna utföra arbetet då arbetsuppgifterna innebär att du arbetar med kroppen samt går och står hela dagar.

I ditt arbete kommer du träffa många olika medarbetare i hela den bredd vi har bland våra verksamheter. Därför lägger vi stor vikt vid din förmåga att arbeta med människor, och att du har ett professionellt bemötande oavsett vem du träffar. Du är noga med att följa de rutiner och instruktioner som behövs för ett säkert och väl genomfört arbete, och vi tror att du sätter en stolthet i att hålla hög kvalité i ditt arbete.

 

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Timanställning

Omfattning: Timmar

Tillträde: Augusti 2022 eventuellt tidigare enligt överenskommelse

 

ÖVRIGT

Urvalsarbetet till tjänsten påbörjas efter sista ansökningsdag, måndag den 18 juli.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt:
Eva Högberg, Arbetsledare
079-0781349