Jobba hos oss.
Meny
Meny

Trosabygdens Bostäder AB söker fastighetsskötare med inriktning utemiljö

Trosa Trobo Sista ansökningsdag: 2023-04-11

Vill du vara med och utveckla utemiljön i våra bostadsområden?

Du som medarbetare är en mycket viktig del i vårt team! Vi har en stark laganda och hjälps åt att skapa attraktiva boendemiljöer samt erbjuda bästa möjliga service och kvalitet till våra hyresgäster.

 

VAD INNEBÄR DITT UPPDRAG SOM FASTIGHETSSKÖTARE HOS TROBO?

Du kommer att arbeta som fastighetsskötare med inriktning utemiljö. Tillsammans med övriga i gruppen ansvarar ni för den dagliga skötseln i våra fastigheter. Upplevelsen av våra fastigheter och utemiljöer är viktig. Utemiljögruppen planerar och genomför framförallt yttre fastighetsskötsel vilket innefattar exempelvis skötsel av gräs, träd, buskar och häckar, rabatter, natur, markbeläggningar, vattenanläggningar och markutrustning. Gruppen ansvarar även för snö- och halkbekämpning, hängrännor och våra miljörum. Alla arbetsuppgifter inom fastighetsskötsel, både yttre och inre, kan förekomma i tjänsten då vi löser många uppgifter tillsammans. Du arbetar nära övriga i fastighetsförvaltningen för att lösa de problem som vi möter och delar erfarenheter och tar till vara varandras kompetenser.

Bemötande av hyresgäster i våra fastigheter är naturligt innehåll i din vardag. Du får jobba både i team och självständigt, men kommer att lösa de flesta arbetsuppgifterna på egen hand. Vi använder digitala hjälpmedel i vårt dagliga arbete, t.ex. vårt underhålls- och ärendehanteringssystem Vitec. Du får gradvis mer ansvar och slutar aldrig utvecklas. Du bidrar till hem och lokaler där människor trivs.

Dina främsta arbetsuppgifter är:

 • Utemiljöansvar tillsammans med övriga
 • Trädgårdsarbete
 • Skötsel av miljörum
 • Skötsel av allmänna utrymmen
 • Förebyggande drift- och underhållsarbete
 • Beställningar
 • Förbättringsförslag
 • Felavhjälpande underhåll
 • Arbeta i fastighetssystemet Vitec
 • Dokumentation, drift och ritningar

 

VEM SÖKER VI?

Du är en social och engagerad person som trivs bra i samarbetet med övriga roller inom företaget. Människor trivs i ditt sällskap, du kan skapa goda relationer till kollegor, kunder, entreprenörer och är mån om att vårda de kontakter du har. Du är intresserad av hur modern teknik kan effektivisera och göra anläggningar och fastigheter mer miljövänliga.

Du har intresse, vilja och förmåga att hjälpa andra och anstränger dig för att hitta lösningar. Det är också viktigt att du självständigt kan planera och prioritera dina arbetsuppgifter. Du har ett stort driv och ser helheten och ser till att det är rent och snyggt och har ordning och reda. Du vill bidra till den gemensamma utvecklingen och tar gärna egna initiativ. Självgående är ett ord som du identifierar dig med. Vi är en lösningsstyrd organisation och lägger därför stor vikt vid din personlighet. 

Du har:

 • fullgjord gymnasieutbildning eller motsvarande
 • erfarenhet av arbete som fastighetsskötare eller motsvarande
 • förmågan att uttrycka dig väl på svenska i både tal och skrift
 • B-körkort
 • Övriga certifikat som t ex körkort med utökad behörighet, motorsågskörkort och röjsågsutbildning är meriterande

 

 

VAD KAN TROBO ERBJUDA DIG?

Som medarbetare på Trobo är du en viktig del av vår framgång och utveckling. Hos oss erbjuds du varierande arbetsuppgifter med mycket ansvar och möjlighet att påverka och utveckla ditt arbete.

Du kommer bli välkomnad in i ett engagerat team som trivs på jobbet och som gör skillnad för våra hyresgäster varje dag. Vi tror att balans i livet är en viktig förutsättning för att du som medarbetare ska må bra - både på jobbet och på fritiden.

På Trobo är vår vision att vi ska göra var dag bättre för våra hyresgäster! Därför arbetar vi ständigt med att utveckla vår verksamhet så att vi lever upp till de förväntningar våra hyresgäster har på oss. Trobo är ett fastighetsbolag om ca 65 000 m² som utvecklar och förvaltar drygt 700 hyreslägenheter och 30-tal lokaler med bla. 2 äldreboenden. Bostadsbeståndet finns inom hela kommunen och består av en mix av produktion från 50-talet till 2020-tal. Vi förvaltar även kommunens fastigheter som är ca 70 000 m² med bla. skolor, vårdcentral, idrottsanläggningar och badhus. Trobo har 19 medarbetare och hade 2021 en omsättning på ca 87 miljoner kronor.

Läs gärna mer på www.trobo.se

 

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Omfattning: Heltid 

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

 

ÖVRIGT

Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju redan innan sista ansökningsdatum gått ut.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Om du tycker att tjänsten som fastighetsskötare passar väl in på dina kvalifikationer och på hur du vill arbeta, varmt välkommen med din ansökan!

Kontakt:
Anders Sandervåg, Fastighetsförvaltare
anders.sandervag@trobo.se