Jobba hos oss.
Meny
Meny

Studiehandledare i rumänska, visstid 15%

Trosa Språkcentrum Sista ansökningsdag: 2023-06-07

I Trosa kommun satsar vi på att våra barn och elever ska få en så bra start i livet som möjligt. Från det första mötet med förskolans värld, hela vägen genom förskoleklass, grundskolan och fritidshem gör våra medarbetare sitt yttersta för att varje barn och elev ska få de utmaningar och den stöttning som krävs för att nå sina drömmar och mål.

 

VAD INNEBÄR DITT UPDPRAG?

Som studiehandledare är du ett stöd för eleven genom att du hjälper eleven med förarbete och förförståelse inför lektioner, deltar under lektioner, samt genomför efterarbete efter lektion tillsammans med eleven. Ditt uppdrag är att hjälpa eleven att förstå samt komma in i undervisningen för att kunna tillgodogöra sig kunskapen. Du samverkar med ämneslärarna för att ge eleven bästa möjliga förutsättningar.

 

VEM SÖKER VI?

Vi söker dig som har/är:

  • gymnasieexamenen
  • goda kunskaper i svenska i både tal och skrift
  • goda kunskaper i rumänska i både tal och skrift
  • har kännedom om det svenska skolsystemet
  • väl insatt i grundskolans styrdokument

Vi ser det som meriterande om du har:

  • utbildning från högskola eller universitet, gärna som ingenjör eller inom samhällsvetenskapliga ämnen 
  • tidigare erfarenhet av att undervisa

För arbetet är det viktigt att du är du öppen och har ett stort engagemang för att handleda och samarbeta med våra elever. Du har en vilja att utvecklas tillsammans med övriga kollegor på skolan och är intresserad av barns och ungas livssituation, lärande och utveckling. Du har även en mycket god förmåga att bygga relationer med andra människor, såväl med vuxna som med barn. 

 

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Visstidsanställning

Omfattning: 15%

Tillträde:  Enligt överenskommelse

 

 

ÖVRIGT

Den som erbjuds tjänst inom förskola och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg). 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Kontakt:
Alexandra Degerman, Rektor SFI
070-555 40 62
alexandra.degerman@trosa.se