Meny
Meny

Fysioterapeut / sjukgymnast

Trosa Rehabiliteringsenheten Ansök senast: 2019-09-08

För många börjar Trosa kommun som en sommarförälskelse som övergår till något mer. Våra verksamheter genomsyras av Trosaandan som är en känsla som nästan går att ta på. Det är det varma bemötandet mellan kollegor, och en chef som ser dig, ger dig ansvar och stöttar dig i din utveckling. På grund av vår litenhet har du stora möjligheter att utvecklas och göra avtryck, och har alltid nära till kollegor, näringsliv och medborgare.

 

UPPDRAG

Vård och omsorg i Trosa kommun har under många år bedrivit verksamhet i framkant där kvalitén är hög och medarbetarna engagerade. Rehabiliteringsenheten i Trosa kommun ger individcentrerad rehabilitering till personer över 18 år i ordinärt och särskilt boende. Vi söker dig för att komplettera vårt team med ytterligare fysioterapeuter. Vad brinner du för och vad har du för erfarenhet?

I vår lilla, men snabbt växande kommun kan vi erbjuda ett självständigt och omväxlande arbete. Flexibilitet är en viktig pusselbit för att helheten ska fungera och man planerar sitt arbete själv. Hela arbetslaget har en härlig stämmning, är serviceinriktade och det finns en stor arbetsglädje i gruppen.

Du kommer att ingå i ett team tillsammans med fysioterapeuter, arbetsterapeuter, omvårdnadspersonal, sjuksköterskor, biståndshandläggare och läkare. Teamet samverkar för att bland annat förebygga fall och ohälsa samt att bevara individens självständighet. Vi arbetar med ”trygg hemgång” och gör tidiga insatser direkt efter sjukhusvistelse och träffar patienter med olika diagnoser, funktionshinder och livssituationer.

 

KOMPETENS

Vi söker dig som

  • har är leg. fysioterapeut/sjukgymnast.
  • är självständig och flexibel.
  • har en god samarbetsförmåga, då vi arbetar tätt tillsammans är det viktigt du tycker om att arbeta i team.
  • har B-körkort.
 

För arbetet är det viktigt att du

  • delar vår värdegrund med individcentrerad rehabilitering och har stort intresse av att arbeta med människor.
  • är serviceinriktad, empatisk och har ett gott bemötande.
  • är engagerad och intresserad av rehabilitering.

Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper. Vi ser fortsatt vidareutbildning som ett viktigt inslag för att rehabiliteringen ska ligga i framkant. Trosa kommun är en organisation och arbetsgivare som präglas av en ständig vilja att utvecklas och om du är rätt person kommer du få stora möjligheter till personlig utveckling.

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Tillsvidare och vikarieanställning i cirka 1 år

Omfattning: Heltid/deltid

Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse. Vi arbetar med löpande urval vilket innebär att vi kan komma att kalla till intervju redan innan sista ansökningsdatum gått ut. 

 

OM REHABILITERINGSENHETEN

Rehabiliteringsenheten består av fem fysioterapeuter och sex arbetsterapeuter. Vi ansvarar bland annat för en två-dagars kurs i förflyttningskunskap för all omvårdnadspersonal inom vård- och omsorg. Våra patienter bor på de tre orterna Trosa, Vagnhärad och Västerljung. För att ta oss runt mellan skog, hav och ängar använder vi tjänstebil eller tjänstecykel.

Vi strävar efter att vi som team ska ha en bred kompetens. Vi vill gärna få in din kompetens.

Varmt välkommen med din ansökan till Trosa kommun!

ÖVRIGT

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

 

VILL DU VETA MER?


Trosa kommun växer som bostadsort och vi söker nya medarbetare inom vård och omsorg. Trosa kommun vill ha personal som har en mix av åldrar, kön och bakgrund för att få en mångfald flera av våra brukare kan känna igen sig i.

Vi arbetar ständigt för att skapa engagemang och arbetsglädje och vi är väldigt stolta över att Trosa kommun i flera år legat i den absoluta Sverigetoppen när det gäller engagerade medarbetare enligt SKL (Sveriges kommuner och landsting, HME).

Läs mer om äldreomsorgen i Trosa kommun här.

Kontakt:
Helena Gustavsson, T.f. enhetschef Rehabiliteringsenheten
0156-521 19
helena.gustavsson@trosa.se

Catarina Lindgren, HR-konstult
0156-520 69
Catarina.lindgren@trosa.se