Jobba hos oss.
Meny
Meny

Kommunvägledare till kontaktcenter med utveckling i fokus

Trosa Kontaktcenter Sista ansökningsdag: 2023-10-04

Du blir en viktig del av kommunkontoret och en del av en kommunal arbetsplats som år efter år ligger i toppen vad gäller mest engagerade medarbetare (enligt HME) och dessutom bor här några av Sveriges mest nöjda medborgare.

Som kommunvägledare på Kontaktcenter arbetar du på en välkomnande och trevlig arbetsplats där du också ges stor inblick i den kommunala verksamheten. 

Du och dina kollegor på Kontaktcenter blir för många det första mötet med Trosa kommun. Kontaktcenter arbetar främst med information, vägledning och service till kommunens invånare, föreningar, företag och andra myndigheter. Det gör vi framförallt genom telefon men även via besök och e-post. Kontaktcenter tar varje dag emot ett stort antal frågor som vi antingen besvarar direkt eller lotsar vidare till kommunens olika verksamheter. Frågorna kan handla om allt från barnomsorg till frågor om gator och vägar.

Dina arbetsuppgifter utöver att ge personlig service i våra olika kanaler är att administrera borgerliga vigslar, ansvara för utgivning av tjänstelegitimation, hantera kommunens telefonabonnemang och lokalbokningar för både föreningar och privatpersoner.

VAD INNEBÄR ROLLEN?

Som medarbetare på Kontaktcenter är du ett stöd till kanslichef och dina kollegor i det dagliga arbetet. Du ger vägledning i olika frågeställningar och situationer, och säkerställer att ni utför era uppdrag enligt planering och rutiner. Du är också drivande i arbetet med att utveckla verksamheten inom olika områden, både externt och internt.

Dina arbetsuppgifter utöver att ge personlig service i våra olika kanaler är att administrera borgerliga vigslar, ansvara för utgivning av tjänstelegitimation och hantera lokalbokningar för både föreningar och privatpersoner. Inom Kontaktcenter pågår ett arbete med att besvara ett ökat antal frågor av regelstyrd karaktär. Du kommer vara delaktig i att uppdatera vårt ärendehanteringssystem med relevanta frågor och svar från enheterna.

VEM SÖKER VI?

Du har fullgjord gymnasieutbildning och minst två års dokumenterad erfarenhet av arbete med kundservice inom kundtjänst, kontaktcenter, reception, first line support eller liknande.

Du har en utpräglad servicekänsla, positiv inställning och administrativt handlag. Du är utåtriktad med ett professionellt bemötande. Du har lätt för att samarbeta med olika typer av människor och kan skapa och bibehålla goda relationer. Som person är du ödmjuk och lösningsorienterad, samtidigt som du kan vara tydlig och säker.

I rollen behöver du kunna arbeta självständigt och strukturerat. Du har förmågan att prioritera bland dina arbetsuppgifter även när det händer mycket samtidigt. Arbetet förutsätter mycket god datorvana och förmåga att hantera olika verksamhetssystem för att både söka information och registrera ärenden, samtidigt som du har en individ antingen i telefon eller framför dig. Arbetsuppgifterna kräver att du har mycket goda kunskaper i det svenska språket, där du snabbt både kan skriva och söka information.

Du ser utvecklingsmöjligheter och har förmåga att se helheten och hur den egna verksamheten kan bidra till kommunens utveckling och att vi når gemensamma mål. Det är meriterande om du har tidigare erfarenhet av att utveckla arbetssätt och rutiner.

Vi kommer att sätta stort värde på dina personliga egenskaper. Välkommen med din ansökan!

VAD ERBJUDER VI?

En bred och varierande roll där du arbetar nära dina kollegor och din chef. Ett organisationsklimat som värnar om medborgarnas och medarbetarnas bästa genom professionellt bemötande, god kvalité, hög kompetens och helhetsperspektiv.

  • Ett team med hög kompetens och varm arbetsmiljö
  • Friskvårdsbidrag
  • Semesterväxling

  

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Deltid, 80%

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

ÖVRIGT

Vi arbetar med löpande urval och kan kalla till intervju innan ansökningstiden har gått ut.

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

Vill du veta mer om vad som är på gång i Trosa? Klicka här!

Kontakt:
Helena Edenborg, Kanslichef
0156-520 06
helena.edenborg@trosa.se