Jobba hos oss.
Meny
Meny

Modersmålslärare portugisiska 10% tidsbegränsad anställning

Trosa Skolkontoret Sista ansökningsdag: 2023-09-29

I Trosa kommun satsar vi på att våra barn och elever ska få en så bra start i livet som möjligt. Från det första mötet med förskolans värld, hela vägen genom förskoleklass, grundskolan och fritidshem gör våra medarbetare sitt yttersta för att varje barn och elev ska få de utmaningar och den stöttning som krävs för att nå sina drömmar och mål.

 

Vi söker nu en ny modersmålslärare som skall undervisa elever åk 1–9 i portugisiska.

Vi lägger stor vikt vid din förmåga att samarbeta med alla kollegor på skolan. Lärare och studiehandledare arbetar nära varandra i det dagliga skolarbetet. Det är viktigt att du bidrar med din erfarenhet, kunskaper och kreativa förmåga på olika sätt för elevernas och verksamhetens utveckling. 

 

 

KOMPETENS

Du är/har:

  • legitimerad lärare med behörighet att undervisa i portugisiska för åk 1-9
  • goda kunskaper om läroplanen
  • goda kunskaper i svenska i tal och skrift
  • tidigare erfarenhet av att undervisa är meriterande

 

Som person är du initiativtagande och självgående. Det är också viktigt att du är strukturerad och relationsskapande. För att lyckas med uppdraget krävs också att du har god samarbetsförmåga och att du är kvalitetsmedveten. 

Modersmålsundervisningen sker efter skoltid och i åldersblandade grupper på flera skolor i kommunen så underlättar det om du har körkort och tillgång till egen bil. Studiehandledning sker under skoltid.

För arbetet är det viktigt att du är du öppen och har ett stort engagemang för att handleda och samarbeta med våra elever. Du har en vilja att utvecklas tillsammans med övriga kollegor på skolan och är intresserad av barns och ungas livssituation, lärande och utveckling. Du har även en mycket god förmåga att bygga relationer med andra människor, såväl med vuxna som med barn. 

 

 

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Visstid

Omfattning: Deltid, 10%

Tillträde: Omgående till och med 2024-06-11

 

ÖVRIGT

Den som erbjuds tjänst inom förskola och skola måste uppvisa utdrag ur belastningsregister enligt gällande lagstiftning (Lag [2000:873] om registerkontroll av personal inom förskoleverksamhet, skola och skolbarnsomsorg). 

 

Varmt välkommen med din ansökan!

 

VILL DU VETA MER?


I Trosa kommun satsar vi på att våra barn och elever ska få en så bra start i livet som möjligt. Från de första stegen i förskolans värld, hela vägen genom grundskolan och fritidshem gör våra medarbetare sitt yttersta för att varje barn/elev ska få den stöttning som krävs för att nå sina drömmar och mål.

Vi arbetar ständigt för att skapa engagemang och arbetsglädje och vi är väldigt stolta över att Trosa kommun i flera år legat i den absoluta Sverigetoppen när det gäller engagerade medarbetare enligt SKR (Sveriges Kommuner och Regioner, HME).

Läs mer om barn och utbildning i Trosa kommun här.

Kontakt:
Alexandra Degerman, Rektor SFI
070-555 40 62
alexandra.degerman@trosa.se