Jobba hos oss.
Meny
Meny

Vaktmästare till Fastighetsservice

Trosa Driftenhet Sista ansökningsdag: 2024-03-03

För många börjar Trosa kommun som en sommarförälskelse som övergår till något mer. Våra verksamheter genomsyras av Trosaandan som är en känsla som nästan går att ta på. Det är det varma bemötandet mellan kollegor, och en chef som ser dig, ger dig ansvar och stöttar dig i din utveckling. På grund av vår litenhet har du stora möjligheter att utvecklas och göra avtryck, och har alltid nära till kollegor, näringsliv och medborgare.

Gillar du omväxling och att arbeta med många olika typer av uppgifter? Då kommer du trivas hos oss! Fastighetsservice ansvarar för en bred variation av vaktmästeritjänster inom kommunen som förändras under årstid. Vi sköter Trosa kommuns fritidsanläggningar, ronderar vissa av kommunens fastigheter, klottersanerar, utför skogsröjning, grönområdesskötsel, med mera.

Goda kundrelationer, hög service och kvalitet i våra tjänster är grunden för vårt uppdrag.

VAD INNEBÄR DITT UPPDRAG?

Som vaktmästare hos oss kommer du utföra internservice inom kommunens olika verksamheter. Arbetsuppgifterna är bland annat hjälp vid flytt och transport, bilvård, uppsättning av hyllor och mindre byggnationer, skötsel av isrink, planskötsel av våra fritidsanläggningar, badplatser, skogsvård och liknande. Vi kör även ut internposten i hela kommunen.

VEM SÖKER VI?

Du som söker har:

  • gymnasieutbildning, inriktning snickeri, vvs, el, fastighetsservice eller annat inom rot-sektorn
  • minst tre års arbetslivserfarenhet inom ROT-sektorn
  • körkort B (Manuell)

Meriterande är:

  • Planskötarutbildning
  • Ismaskinsförarutbildning
  • Ismakare
  • Röj och motorsågsbehörighet
  • körkort för tyngre släp BE

Din naturliga sociala förmåga, intresse för människor och förmåga att samarbeta passar perfekt i ditt uppdrag där du kommer träffa många olika medarbetare i kommunens verksamheter. Du är serviceinriktad, hantverkskunnig och kvalitetsmedveten. Du är skicklig på att skapa laganda, bidrar till god stämning i gruppen och har förståelse för olika typer av människor men även van att jobba självständigt. Vi kommer lägga stor vikt vid personlig lämplighet. 

Arbetet innebär stundtals en hög arbetsbelastning, och du kan prestera bra även när tempot höjs. Tunga lyft förekommer vilket ställer krav på en tillräckligt god fysik.

Visst helgarbete kan förekomma beroende på säsong.

 

INFORMATION OM ANSTÄLLNINGEN

Anställningsform: Tillsvidare

Omfattning: Heltid

Tillträde: Enligt överenskommelse

 

ÖVRIGT

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande. 

Varmt välkommen med din ansökan till Trosa kommun!

 

 

Kontakt:
Peter Lillieroos, Gruppchef
0156-52361
peter.lillieroos@trosa.se